luni, 31 mai 2010

Cele mai sexy machiaje !

Daca vrei sa fii sexy si seducatoare, machiajul joaca un rol extrem de important. Un simplu fard de pleoape sau un ruj potrivit te pot transforma radical si iti pot conferi mult sex appeal! Uite care sunt acestea!
Cele mai sexy machiaje FOTO!
1. Smoky eyes
Nimic mai potrivit pentru o privire seducatoare decat umbrele care-ti contureaza ochii. Sunt si simplu de creat, asa ca foloseste-le ori de cate ori ai ocazia!


2. Buze rosii
Buzele rosii sunt fara doar si poate simbolul feminitatii. Ai grija doar sa nu folosesti o nuanta aprinsa care sa fie si stralucitoare, pentru ca intri deja pe teritoriul vulgaritatii. Opteaza pentru o textura ceva mai cremoasa!


3. Ochi aurii
Iti confera luminozitate si un look pretios. Nu te zgarci si aplica fardul atat pe pleoapele superioare, cat si pe cele inferioare, fara sa uiti sa adaugi putina stralucire si in colturile interioare ale ochilor.


4. Ten bronzat
Pe timp de vara, este un must! Tot ce trebuie sa faci este sa-l pui in valoare cu o pudra stralucitoare, pe care sa o aplici pe pometi si de-a lungul maxilarului.


5. Ochi de pisica
Tusul pentru ochi este tot ceea ce ai nevoie pentru a-i obtine. Traseaza o linie care urmeaza forma ochilor, mentinand-o cat mai aproape de gene si arcuieste-o la final. Mai aplica si putin rimel pe gene si esti gata!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole asemanatoare