luni, 31 mai 2010

5 ponturi ca sa te simti sexy in dormitor

Ti se intampla de obicei sa fii timida in dormitor ? Nu esti un caz izolat! Solutiile pentru a te simti sexy iti sunt insa mai la indemana decat crezi. Uite cinci ponturi care  te ajuta sa fii mai increzatoare in tine !
5 ponturi ca sa te simti sexy in dormitor
1.Poarta lenjerie intima sexy
Data viitoate cand mergi la shopping, ia la rand toate magazinele de lenjerie intima si alege cele mai sexy modele pe care le gasesti. Poarta lenjeria proaspat achizitionata pe sub hainele casual pe care la imbraci intr-o zi obisnuita. Vei vedea ca incepi sa te simti altfel, insa momentul culminant va fi atunci cand iubitul tau incepe sa te dezbrace. Cu siguranta va fi impresionat de privelistea sexy pe care i-o oferi !

2.Poarta camasi sau bluze cu nasturi
Sa te dezbraci de o bluza care are multi nasturi e de multe ori mai sexy decat sa-ti dai tricoul jos de pe tine intr-o secunda. Tensiunea pe care o creezi in momentele interminabile ale ‘operatiunii dezbracarea’ vor fi cu siguranta pe placul partenerului tau.

3. Alege o melodie tematica

Exista muzica pentru toata starile posibile pe care le poate trai un om. Alege o melodie care te face sa te simti increzatoare in tine si nu uita sa o ai in minte de fiecare data cand te simti stangace. ‘Falling’ a lui Alicia Keys e o varianta potrivita.

4. Flirteaza

Cand ai flirtat ultima data cu iubitul tau? Daca raspunsul este atunci cand v-ati cunoscut, trebuie sa iei masuri rapide. Daca formati deja un cuplu nu inseamna ca trebuie sa va plafonati si sa intervina monotonia in relatia voastra. Asa ca, poarta-te din cand in cand asa cum te-ai purta daca ai fi la prima intalnire.

5. Uita de prosop
Atunci cand mergi la dus, ‘uita’ sa-ti iei prosop si roaga-l pe iubitul tau sa iti aduca unul. Cand te va vedea plina se spuma, cu siguranta ca va fi nerabdator sa iesi din baie. Sau, poate nici nu va mai astepta pana atunci...
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole asemanatoare