luni, 31 mai 2010

Lady GaGa se crede urmarita de spirite malefice

Lady GaGa a cheltuit recent 5.000 de dolari pe un echipament de detectare a fantomelor ce include un instrument de masurare a campului electromagnetic, deoarece e convinsa ca e bantuita de spirite rele.
Lady GaGa se crede urmarita de spirite malefice
Cei de la The Sunday Mirror scriu ca GaGa a cumaprat echimamentul inainte de a sustine concertul de la London’s O2 Arena, unde au cantat cu cateva zile in urma si cei de la Black Eyed Peas impreuna cu Cheryl Cole.

Artista a comandat acel set sustinand ca e terorizata de spirite malefice si simte in jurul ei multa energie negativa. GaGa e convinsa ca e tinta unro fenomene paranormale si vrea ajutor specializat pentru a ii convinge si pe ceilalti de asta, asa ca a comandat ce a gasit mai scump pe piata.

Dan Webb, cel de la care s-a comandat echimapentul, spune ca n-a stiut intial pentru cine e, dar a verificat apoi cine avea concert acolo, intrucat cel care a achizitionat setul i-a spus ca trebuie sa fie ceva complex, pentru ca se vor face verificari peste tot pe unde Lady GaGa va sustine concerte.

3 comentarii:

Articole asemanatoare