luni, 31 mai 2010

5 obiecte cool care nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie

Chiar daca nu esti o impatimita a gatitului, vei fi incantata sa ai in dotare niste gadgeturi care transforma ingredientele in mancaruri instant sanatoase!  
Vorwerk Thermomix TM 31
Reteta e simpla: se cumpara peste si legume proaspete, se spala bine, se condimenteaza si se pun in masinaria minune, Vorwerk Thermomix TM 31. Este atat de dotata incat poate fierbe, gati la abur, prepara gratare, poate taia si chiar cantari mancarurile. Costa in jur de 1500 de dolari, dar iti netezeste calea catre o viata sanatoasa.
 
Cuisineart vertical Rotisserie
Daca iti place mult puiul la rotisor, uita rapid de locurile in care obisnuiai sa-ti satisfaci poftele. Mai degraba, investeste in acest aparat care iti serveste pe tava puiul rumenit. Nu dureaza decat o ora toata distractia. Nu te impacienta:  aparatul se curata usor si nu costa decat 200 de dolari.
 
Cana de incalzit apa Vera electric de la Casa Bugatti
Chiar daca iti zboara gandul catre masini la preturi exorbitante, noi iti propunem o varianta de lux a canilor de incalzit apa. Designul elegant, dar si cateva functii speciale justifica din plin pretul de 300 de dolari. Vera electric are un display luminos pe maner, ii poti seta temperatura la care vrei sa-ti bei ceaiul si chiar timpul in care vrei sa-si faca treaba. Te-am convins?
 
Prajitor de paine Volo de la Casa Bugatti
O zi buna incepe cu un mic dejun copios. Iar diminetile au o aroma speciala daca valorifici din plin performantele prajitorului de paine Volo de la Casa Bugatti. Nu numai ca te imbie cu lookul sau special, dar iti si pregateste painea in 6 moduri diferite. Iar specialistii spun ca nu multe sunt aparatele care reusesc acest lucru. Pretul e pe masura: 300 de dolari.
 
Caserola Innate MC 2
Ce poate fi mai reconfortant decat gandul ca faci mici gesturi prin care protejezi planeta? Unul dintre ele ar fi achizitionarea caserolei Innate MC 2. Costa doar 16 dolari, este facuta din materiale speciale si poate fi introdusa fara probleme in cuptorul cu microunde. Asa ca adio plastic degradat, adio poluare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole asemanatoare